THY'den 4 Yeni Hat

Türk Hava Yolları (THY), Sebha, Aden, Şarm El Şeyh ve Hurgada seferlerine başlıyor. Dünya’nın 7’nci...

Türk Hava Yolları (THY), Sebha, Aden, Şarm El Şeyh ve Hurgada seferlerine başlıyor.

Dünya’nın 7’nci büyük uçuş ağına sahip THY, Ekim ayında 4 yeni noktaya daha sefer başlatıyor. THY, Libya’nın Sebha şehrine 7 Ekim 2012’den itibaren haftada 3 gün sefer düzenleyecek. İstanbul’dan Sebha’ya uçuşlar tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 249 avrodan başlayacak.

Mısır’ın Şarm El Şeyh şehrine seferler 9 Ekim 2012’den itibaren haftada 4 gün karşılıklı gerçekleştirilecek. Şarm El Şeyh’e tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 99 avrodan başlayacak.

Reklam
Reklam

Mısır’ın Hurgada şehrine ise uçuşlar 17 Ekim 2012’den itibaren haftada 3 gün karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. İstanbul’dan Hurgada’ya tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 99 avrodan başlayacak.

Yemen’in Aden şehrine ise uçuşlar 2 Ekim 2012’den itibaren haftada 3 gün İstanbul-Sana-Aden-İstanbul olarak gerçekleştirilecek. İstanbul’dan Aden’e tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 185 avrodan başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz