Thy'den Iyi Bayramlar

Faik KAPTAN/İSTANBUL, Bu yıl 5. kez üst üste Avrupa'nın En İyi Havayolu seçilen THY'nin Ortadoğu'daki etkinliklerini daha çok arttırmak için bunu

Faik KAPTAN/İSTANBUL, Bu yıl 5. kez üst üste Avrupa'nın En İyi Havayolu seçilen THY'nin Ortadoğu'daki etkinliklerini daha çok arttırmak için bunu planladıklarını belirten THY Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, yapılan açıklamada şöyle dedi:
"Ortadoğu sadece Türkiye için değil tüm dünya için en önemli pazarlar arasında gösterilmektedir ve Türk Hava Yolları olarak biz ne kadar etkin olursak, ülkemiz o kadar kazanmış olacaktır. Ortadoğu’dan Türkiye'ye olan yolcu trafiğimiz 'Taşınan Toplam Yolcu' sayısı itibariyle, geçtiğimiz seneye kıyasla %10 artış göstererek 1.18 milyondan 1.30 milyona ulaştı ve bu büyümeye katkı sağlayacak çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Şu an Ortadoğu’dan sadece İstanbul, Antalya'ya değil İzmir, Bursa, Trabzon'a da direkt seferlerimiz bulunuyor. Hem yurtiçi destinasyonlarımızdan hem de yurtdışı destinasyonlarımızdan aldığımız geri dönüşler ile birlikte Ortadoğu’daki faaliyetlerimizi artırmaya devam ediyoruz. Ortadoğu’daki yolcularımız için Ramazan ve Ramazan Bayramının ne kadar önemli olduğunu biliyor ve onlar için değerli olanın bizim için de değerli olduğunu bilmelerini istiyoruz. Böylece bayramdan önce 5 gün ve bayramın ilk günü itibariyle 10 gün boyunca en içten bayram tebrik mesajımız Ortadoğu ve Türkiye semalarında olacaktır."
Yapılan açıklamada ayrıca Ramazan ayı boyunca uçak içerisinde Ramazana özel geleneksel tatların dünyaya tanıtıldığı ve bu ay içerisinde Afrika, Ortadoğu ve Balkanlarda bulunan 35 noktada 300.000'in üzerindeki kişiye iftar imkanı sunulduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: