THY’den Mayıs ayında 3 yeni hat

Türk Hava Yolları (THY), Mayıs’ta Kigali (Ruanda), Bilbao (İspanya) ve Leipzig (Almanya) olmak üzere 3...

Türk Hava Yolları (THY), Mayıs’ta Kigali (Ruanda), Bilbao (İspanya) ve Leipzig (Almanya) olmak üzere 3 hat birden açacak.

Her geçen gün uçuş ağını genişleten THY, uçuş noktalarına yeni seferler ekliyor. THY, Mayıs’ta Kigali, Bilbao ve Leipzig olmak üzere 3 hat birden açmayı planlıyor. Kigali seferleri (Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi), 28 Mayıs itibariyle Perşembe günleri de eklenerek haftada 4 gün gerçekleştirilecek.

İstanbul'dan Kigali'ye tüm vergiler dahil 349 Euro’dan (16 Mayıs-16 Haziran 2012 tarihleri arasında başlayacak seyahatlerde), Bilbao’ya 139 Euro’dan (6 Mayıs 2012 tarinine kadar olan biletlemeler ile 28 Mayıs 2012- 06 Nisan 2013 arasında yapılacak seyahatlerde) ve Leipzig’e 99 Euro’dan (28 Mayıs-12 Temmuz 2012 arasında yapılacak seyahatlerde) başlayan ücretlerle seyahat edilecek.

Reklam
Reklam

THY ayrıca, İskoçya’nın başkenti festivaller şehri Edinburgh seferlerine de başlıyor. İstanbul- Edinburgh seferleri 16 Temmuz 2012’den itibaren gerçekleştirilecek. İstanbul – Edinburgh seferleri; Pazartesi, Salı, Perşembe, Cumartesi günleri karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. Edinburgh seferlerinin ücreti ise 129 Euro’dan başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: