THY'den Sevgililer Günü promosyonu

İSTANBUL (İHA) - Türk Hava Yolları (THY) Sevgililer Günü için düzenlediği promosyonla yurt dışı hatlarda 2. kişiyi 1 euro'ya uçurmaya hazırlanıyor.

THY'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul çıkışlı Avrupa, Türk Cumhuriyetleri, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Johannesburg ile Capetown hariç Güney Afrika varışlı olmak üzere vergiler hariç ekonomi sınıfta bir kişi gidiş-dönüş 199 euro'ya seyahat ederken, beraber yolculuk yapacağı ikinci kişi biletini sadece 1 euro'ya alabilecek. Ayrıca bu hatlarda business sınıfta seyahat etmek isteyen yolcular 499 euro'ya, beraberindeki kişi de 1 euro'ya uçabilecek.

Reklam
Reklam

Açıklamaya göre, Amerika, Uzak Doğu ve Johannesburg-Capetown noktaları varışlı hatlarda ekonomi sınıfta gidiş-dönüş 399 euro'ya bilet alan yolcuların birlikte seyahat edeceği ikinci kişi ise yine 1 euro'ya seyahat edebilecek. Bu hatlarda business sınıfta seyahat etmek isteyen yolcular için ise ücret gidiş-dönüş 699 euro olarak belirlendi.

Kampanya koşullarına göre, özel promosyon fiyatları 12,13 ve 14 Şubat tarihlerinde seyahate başlamak ve en az 2, en çok 8 gün kalmak koşuluyla geçerli olacak. İstanbul çıkışlı uygulanacak fiyatlara Türkiye'nin diğer noktalarından ve KKTC Ercan Havalimanından seyahat edecek yolcular da 40 Avro ilave ederek bu promosyondan yararlanabilecek.

THY'nin iç hatlarda erken rezervasyona yaptığı yüzde 20 indirim de büyük ilgi gördü. 14 Ocakta başlayan kampanyada, 29 Şubat 2008 tarihine kadar rezervasyonlarını uçuş tarihinden en geç 7 gün önce yaptıran yolculara yüzde 20 indirim uygulanıyor.