Tiamo, Ödemişli Çocuklara Matematiği Eğlendirerek Öğretmek İstiyor

Mental aritmetik eğitimi ile 5-12 yaş arası çocuklara matematiği sevdirmeyi amaçlayan Tiamo Eğitim Kurumları Ödemiş’te...

Mental aritmetik eğitimi ile 5-12 yaş arası çocuklara matematiği sevdirmeyi amaçlayan Tiamo Eğitim Kurumları Ödemiş’te şube açtı.

Teğmen Kalmaz Caddesi Boyacı Apartmanı zemin katında hizmete açılan Tiamo Ödemiş Şubesi’nin açılışına eğitim kurumlarının genel koordinatörü Güler Uzun, diğer şubelerin yöneticileri, eğitimciler ve öğrenciler katıldı.

Hedeflerinin 5-12 yaş arası çocuklara matematik eğitimini eğlendirerek sunmak olduğunu kaydeden Uzun, "Çocuklarımız rakamları oyunla eğlence ile sevecek. Temel hedefimiz ileride çocukların en büyük sorunu haline gelen matematiği sevdirmek. Bu amaçla eğitim programlarımız var. Bu programlar sadece matematiği sevdirmekle kalmayıp aynı zamanda öğrencileri de geliştirecek. Hızlı öğrenme, hızlı ve doğru karar verme, dikkat gelişimi, güçlü hafıza, üretken düşünce ve özgüven kazanma açısından da Tiamo Eğitimi son derece yararlı olacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Türkiye genelinde 130 şubeleri bulunan kurumun İzmir'de de 16 şubesi bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: