Tıbbi Ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu Tamamlandı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi. İl Müdür Yardımcısı Mehmet Andiç, yaptığı yazılı açıklamada, 104 saatlik çiftçi eğitim kursunu 10 kursiyerin başarıyla tamamladığını bildirdi. Çiftçilere tarım ve hayvancılıkla ilgili konularda her zaman gerekli yardımı sağladıklarını ifade eden Andiç, kursiyerlere bu sertifikayla tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği konusunda ülke ekonomisine katkı sağlanması temennisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz