Tıbbi Ve Aromatik Bitkiler Müzesi'nde Inceleme

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Müzesi olarak kullanılacak eski Antakya evinde devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Müzesi olarak kullanılacak eski Antakya evinde devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Lekesiz, Hatay'ın tıbbi ve aromatik bitkiler açısından büyük bir zenginliğe sahip olduğunu kaydetti.

Kentte defne sektöründe 7 bin 500 kişinin istihdam edildiğini ifade eden Lekesiz, bunların gayri safi milli hasılaya yıllık ortalama 40 milyon liralık bir katkı sağladığını belirtti.

Vali Lekesiz'e incelemelerinde, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muhittin Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Aldatmaz da eşlik etti.

Reklam
Reklam

Muhabir: İsmihan Özgüven

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: