Ticaret Borsası Başkanı Sarılar’dan Başkan Dalgıç’a Ziyaret

Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarılar ile Meclis Başkanı Bahattin Atıcılar Tekirdağ Belediyesini ziyaret ederek...

Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarılar ile Meclis Başkanı Bahattin Atıcılar Tekirdağ Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Adem Dalgıç’la görüştüler.

Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan Ticaret Borsası yetkilileri belediyenin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek Başkan Dalgıç’a bundan sonraki çalışmalarında da başarılar dilediler.

Öte yandan Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Halim Doğrusöz ile Müdürü Önder Çakan Tekirdağ Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Adem Dalgıç’la görüştüler. Merkezin çalışmaları hakkında Dalgıç’a bilgiler veren Diş Sağlığı Merkezi yetkilileri belediyenin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi edindiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: