Ticaret Borsası, Gti Kuruluna Katıldı

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Tuğrul ve Genel Sekreter Turan Yalçın, ortak oldukları...

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Tuğrul ve Genel Sekreter Turan Yalçın, ortak oldukları Gümrük ve Turizm İşletmeleri AŞ’nin (GTİ) Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

Gümrük ve Turizm İşletmeleri AŞ’nin (GTİ) Olağan Genel Kurulu TOBB Birlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yaptığı konuşmada, yeni Türk Ticaret Kanunu’nun sözleşmede gerektirdiği değişiklikleri yapmak üzere bu genel kurulu düzenlediklerini ifade etti. Salihli Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Tuğrul ise genel kurul toplantısına katılmaları sayesinde son gelişmeler hakkında bilgi sahibi olduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz