Ticaret Borsası Seçimini Dumandağ Kazandı

Elazığ Ticaret Borsası'nda 2 aday arasında geçen yarışta Mehmet Ali Dumandağ ve ekibi ipi göğüsleyerek üçüncü kez Başkanlığa Seçildi.

İki listeden oluşan Ticaret Borsası seçiminde iki dönemdir Ticaret Borsası Başkanlığını yürüten Mehmet Ali Dumandağ ile Mehmet Emin AYAZ yarıştı.

425 üyeli Ticaret Borsası'nda seçimlere 385 üye katıldı. Adaylardan Mevcut Başkan Mehmet Ali Dumandağ 259 oy alarak yeniden başkan seçilirken, rakibi Mehmet Emin AYAZ 119 oyda kaldı. 7 oy da geçersiz sayıldı.

Seçimlerin ardından konuşan Dumandağ, tüm üyelere teşekkür ederek, "Sonuç olarak bu bir bayrak yarışıdır.

En başından buyana söylediğimiz gibi kalıcı olan kişiler değil, kurumlardır. Oldukça demokratik bir ortamda seçimi tamamlamış bulunuyoruz.

Reklam
Reklam

Taşıdığımız bu bayrağı daha üst seviyelere çıkarmak için dün olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. seçimimiz, Elazığ Ticaret Borsası'na hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Mehmet Ali Dumandağ Başkanlığındaki Ticaret Borsası Şu İsimlerden Oluştu;

MECLİS ASİL ÜYELER

1 Dumandağ Tarım ve Hay. Ür. Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti

2 Abdülkerim SİS

3 Gökdere Aydınlar Gıda Paz. San. Tic. Ltd. Şti

4 Ziya GERÇEK

5 Mustafa DEMİR

6 Hüseyin AKAN

7 Çeloğlu Gıda Hay. İnş. San. Tic. Ltd. Şti

8 Şemsettin AYAZ

9 Öz-Polatcanlar Peynircilik İmalat Paz. San.Tic. Ltd. Şti

10 Ordu Deri Et ve Gıda Ür. San.Tic. Ltd. Şti

11 Mehmet Ali YÜKSEL

12 İsmet BAY

13 Uymazlar Süt ve Süt Ürünleri Ltd. Şti

14 Mehmet İNCİDELEN

Ajans23/Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: