Ticaret Borsası’ndan Eğitime Destek

Nevşehir'de Ticaret Borsası tarafından, bin öğrenciye giyim yardımında bulunuldu. Yardımlar düzenlenen tören ile Milli...

Nevşehir'de Ticaret Borsası tarafından, bin öğrenciye giyim yardımında bulunuldu. Yardımlar düzenlenen tören ile Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazıl Parlak’a teslim edildi.

Nevşehir Ticaret Borsası’nda düzenlenen törende konuşan Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) katkılarıyla, eğitim yardımı kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımında bulunulduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıllarda da öğrencilere kışlık bot ve kaban dağıttıklarını hatırlatan Gök, bu yıl da TOBB'nin katkılarıyla Ticaret Borsası olarak bin öğrenci için kışlık kaban aldıklarını söyledi. Kabanların, Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü kanalıyla fakir ve dar gelirli ailelerin, il genelinde eğitim gören çocuklarına dağıtılacağını kaydeden Tuncer Gök, eğitime sağladıkları katkının önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazıl Parlak’ta, öğrencilere yapılan yardımlardan dolayı Ticaret Borsası yöneticilerine teşekkür etti. Parlak, "Alınan malzemeler hem kaliteli, hem nitelikli. Bu kabanları önümüzdeki günlerde okullarda daha önceden tespit ettiğimiz çocuklarımıza dağıtacağız." dedi.

Konuşmaların ardından icaret Borsası Başkanı Tuncer Gök tarafından Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazıl Parlak’a öğrencilere dağıtılmak üzere bin adet kışlık kaban teslim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: