Ticaret Lisesi Spor Salonu Açıldı

Elazığ Belediyesinin katkıları ile yenilenen Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu hizmete açıldı.

Elazığ Belediyesinin katkıları ile yenilenen Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu hizmete açıldı.

“Süleyman Selmanoğlu Spor Salonu” adı verilen ve Elazığ Belediyesinin katkıları ile yenilenen Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu’nun açılışı için bugün bir program yapıldı.

Programa Vali Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Vali Yardımcısı Altuğ Çağlar, Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol, Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ve kulüp yöneticileri, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Kurdele kesimi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program da daha sonra bir konuşma yapan Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Mesut Aksan, okullarında uzun yıllar öğretmenlik ve idarecilik yapan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’na salonun yenilenmesi için verdiği desteklerden dolayı müteşekkir olduklarını söyledi.

Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise okula yapılan hizmetin vefa duygusunun güzel bir örneği olduğunu söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise konuşmasında uzun yıllar görev yaptığı Ticaret Meslek Lisesi’ne Belediye Başkanı olarak yeniden katkı sunmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Konuşmalarında ardından program öğrencileri seslendirdiği türküler ile sürdü.

Programın sonunda okula katkıları anısına Vali Muammer Erol tarafından Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’na bir plaket verildi.

Ajans23/Özge İNCE

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: