Ticaret Odası’ndan 760 Kişiye Gıda Paketi Yardımı

Burdur’un Bucak ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası 760 kişiye dağıtılmak üzere gıda paketi dağıtacak.Bucak...

Burdur’un Bucak ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası 760 kişiye dağıtılmak üzere gıda paketi dağıtacak.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 760 kişiye ramazanlık gıda paketi dağıtacak. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Bucak Ticaret Odasının katkıları ile hazırlanan ramazanlık paketler içerisinde makarna, yağ, şeker, çay, fasulye ve pirinç gibi gıda maddeleri bulunuyor.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, “Yaklaşık 10 yıldır Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile odamız arasında geleneksel hale getirmiş olduğumu ramazanlık yardım paketlerinin dağıtımını bu yıl da gerçekleştiriyoruz. Yardım gıda paketlerimiz ilçede bulunan 20 mahalle muhtarı ve odamıza şahsen müracaat eden ihtiyaç sahiplerine dağıtılmakta. Gönül isterdi ki daha fazla kişiye yardım edelim. Ama uygulama Türkiye genelinde olduğu için imkanlarımız ölçüsünde yardımlarımız sürüyor” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: