Ticaret Sanayi Odası Seçimleri Yapıldı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın meclis üyesi seçimi gerçekleşti.Ticaret ve Sanayi Odası’na 18 meslek grubundan...

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın meclis üyesi seçimi gerçekleşti.

Ticaret ve Sanayi Odası’na 18 meslek grubundan 45 meclis üyesinin seçimi yapıldı. Odanın salonunda gerçekleştirilen seçimlerde, Mevcut Başkan Mustafa Uslu’nun ‘Beyaz Listesi’ galip geldi.

2 bin 770 delegesi bulunan odanın meclis üyesi seçimleri gün boyu sürdü. Gün sonunda açılan sandıklarda, Mustafa Uslu’nun listesi 18 meslek grubundan 15’in de galip geldi. 18 gruptan 45 meclis üyesinin seçiminin yanı sıra 108 komite üyesi de belirlendi. Yapılan seçim sonrası Mustafa Uslu taraftarı vatandaşlar sevinç gösterilerinde bulunarak, Mustafa Uslu’yu tebrik ettiler.

Reklam
Reklam

Mustafa Uslu, yoğun bir katılım ile seçimi sağduyulu bir şekilde atlatmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, “İnsanımız yapılanların karşılığını veriyor. Bu kente bu oda aracılığıyla 4 yıl boyunca hizmet etmeye çalıştık. Bu hizmetimizi gören ve bizlere güvenlerini bu seçimde de gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Dört yıl boyunca elimizden geldiğince hizmet ettik bundan sonrada bu hizmetlerimizi artırarak devam etmeye çalışacağız. Bayrağı daha yukarılara taşıyarak, vizyonumuzu genişleteceğiz. Yeni ekiple, yeni bir vizyonla yolumuza devam edeceğiz. Yapılan seçim tüm Adıyaman’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Önümüzdeki hafta seçilen meclis üyeleri yönetim kurulu başkanı ve 10 kişilik yönetim kurulu üyelerini seçecek. Meclis üyeleri daha sonra ise meclis başkanını belirleyecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: