Ticaret Ve Sanayi Dünyası'dan Didim Esnaf Odası Başkanı Pektaşoğlu'na Büyük Onur

İş dünyasının en önemli iletişim kaynaklarından birisi olan Ticaret ve Sanayi Dünyası Dergisi, Didim Esnaf...

İş dünyasının en önemli iletişim kaynaklarından birisi olan Ticaret ve Sanayi Dünyası Dergisi, Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu’nu yılın 2010 yılının en iyileri arasında gösterdi.

Ülke genelinde dağıtımı yapılan ve iş dünyasının önemli iletişim kaynaklarından olan Ticaret ve Sanayi Dünyası Dergisi Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu’nu yılın 2010 yılının en iyileri arasında göstererek, plaketle onurlandırdı.

Başkan Pektaşoğlu 1,5 yıl sonra ödülün kendisine ulaştığını belirterek bu tür ödülleri almanın gurur verici olduğunu söyledi. Başkan Pektaşoğlu Oda tarafından üyelere ve Didim’e yönelik her türlü çalışmanın içerisinde olmaya sürdüreceklerini belirterek, “Geçmişte olduğu gibi yeni dönemimizde de çalışmalarımız sürecek. Bu çalışmaların bir örneği başladı; yaptığımız uzun görüşmeler neticesinde SGK Didim Şube Merkezinin temeli atıldı ve inşaatı sürüyor. Öte yandan oda anlamındaki çalışmalarımız devam diyor. Üyelerimiz ve Didim için çalışmalarımızın takdir görmesi de bizleri memnun ediyor. Bize bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum. Birlikte görev yaptığımız Yönetim, Denetim ve oda personelimizle birlikte iyi hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz