Ticaret Ve Sanayi Odası Yeni Hizmet Binasını Tanıttı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu ve yönetim kurulu üyeleri, yeni yapılan hizmet...

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu ve yönetim kurulu üyeleri, yeni yapılan hizmet binasını basına tanıttı.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’na 2 yılda yeni hizmet binası kazandıran Başkan Mustafa Uslu ve yönetim kurulu üyeleri, basınla birlikte kahvaltı yaptıktan sonra binayı gezerek bilgi verdiler. Uslu, göreve geldikleri 2009 yılından beri olmazsa olmazları arasında hizmet binasının yenilenmesi olduğunu belirterek, 2 yıl içinde bunu başarmanın mutluluk ve sevincini yaşadıklarını söyledi. Bugüne kadar üyelere yeteri kadar hizmet verememenin başlıca nedenleri arasında fiziki ortam yetersizliğinin olduğunu vurgulayan Uslu, "Fiziki ortamımızı düzenledik ve bundan sonra daha iyi hizmet vereceğimizi umuyorum. Odamıza aldığımız uzmanlar sayesinde çeşitli projelerden faydalanmaya başladık. Bunlardan birisi hizmet binasından sonra yapmayı planladığımız fuar alanıyla ilgili. Yeni hizmet binamız faaliyete geçti, şimdi sıra fuar alanında" dedi.

Reklam
Reklam

Adıyaman’ın fuar alanına ihtiyacı olduğunu kaydeden Uslu, "Havaalanı yolu üzerinde 180 bin TL’ye 24 bin metrekarelik bir alanı hazineden satın aldık. Projesi bitmek üzere ihaleye çıkacağız. Fuar alanıyla ilgili proje hazırladık ve kabul edildi. 1 milyon 145 bin TL’lik projemiz hayata geçecek" diye konuştu.

Bodrum ve zemin kat dahil 8 katlı olarak 4 bin 800 metrekare kapalı alana inşa edilen yeni hizmet binasında, 400 kişilik konferans salonu, 2 adet 100’er kişilik toplantı salonu, 150 kişilik meclis salonu, mesleki eğitim ve mesleki komite salonları ve çeşitli hizmet odaları bulunuyor. Yaklaşık 4 milyon TL’ye mal olan bina, 2 yıl içerisinde tamamlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: