Tigana: "Son vuruşları yapamadık"

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, golsüz berabere kaldıkları Sakaryaspor maçı sonrası, son vuruşları yapamadıklarını söyledi.

Tigana, karşılaşmada çok gol pozisyonuna girdiklerini, ancak son vuruşları iyi yapamadıklarını belirterek, "Bizim için kötü bir geceydi. 2 puan ve Nobre'yi kaybettik. 11'e 10 evinizde oynadığınız bir maçı berabere bitirirseniz, mutlu olamazsınız. Üzgünüm" diye konuştu.

Maç sonrası gösterilen tepkilerle ilgili bir soruya da Fransız teknik adam, "Ben 32 yıldır profesyonel futbol hayatının içindeyim. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Ama sanırım bu hakkımdaki yanlış bilgilendirmelerden kaynaklanıyor. Basında bazı arkadaşlar, benim hakkımda yanlış bilgilendirmeler yaptılar. Bu benim cesaretimi kırmıyor. Çalışmaya devam edeceğim ve kulübüm için elimden gelin yapacağım" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Dinamo Bükreş ile hafta içinde oynayacakları UEFA Kupası maçıyla ilgli bir soruya da Tigana, "Dinamo Bükreş'in dünkü lig maçını izledim. Ligde oynadıkları 13 maçı da kazanmışlar. Çok etkili bir ekip" yanıtını verdi.

Karşılaşmanın 20. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Nobre'nin en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç ise uzun süre 10 kişi oynamalarına rağmen Beşiktaş karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ve sahadan 1 puanla ayrıldıklarını söyledi.

Sakaryaspor'un son haftalarda iyi futbol oynadığını belirten Biyediç, "11'e 11 oynasak maç çok daha güzel geçebilirdi. Tribünlere gelen 30 bine yakın taraftar da güzel bir maç izlerdi. 11'e 11 kalsak belki 3 puan da alabilirdik" diye konuştu.