'Tigana'nın kalmasından yanayım'

Beşiktaş Futbol Takımı Kaptanı Sergen Yalçın, teknik direktörleri Jean Tigana'nın doğru bir seçim olduğunu belirterek, "Oyuncu olarak ben kalmasından yanayım" dedi.

Sergen, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Tigana'nın hedeflerinin büyük olduğunu vurgulayarak, "Hocamız dürüst ve cesaretli biri. Burada kalırsa hedeflerine göre büyük bir takım olur. Etkili takım kurma iddiasında. Açıklamalarından da bunu görüyorum. Üst düzey takım kurmak istiyor. Ayrıca, devamlı teknik direktör değişikliği başarı getirmiyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kulübün 100. kuruluş yılında kazandıkları şampiyonluğun ardından, mücadele ettikleri sezonun devre arasına kadar her şeyin iyi gittiğini kaydeden tecrübeli oyuncu, "O dönemde hakemlerin de etkisiyle düşüşe geçtik. Çok teknik direktör değişikliği oldu. Çok sayıda oyuncu gidip geldi. Bir iskelet oluşturulamadı. Bence istediğimiz kadroyu kuramadık. Bu nedenle arzulanan başarı elde edilemedi" ifadesini kullandı.

Sergen, Fortis Türkiye Kupası'nda deplasmanda İkinci Lig (B) Kategorisi Yükselme Grubu takımlarından İnegölspor karşısında alınan yenilgiyle ilgili bir soruya ise "İnegölspor'un başarısına gölge düşürmek istemiyoruz. İyi mücadele ettiler" diye yanıt verdi.