Tığlı: Parti üzerinden toplum mühendisliği yapmaya çalışanlara izin vermeyeceğiz

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Nejat Tığlı, kongre öncesi parti üzerinden kara propagandan yaparak toplum...

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Nejat Tığlı, kongre öncesi parti üzerinden kara propagandan yaparak toplum mühendisliği yapmaya çalışanlara izin vermeyeceklerini söyledi. Nejat Tığlı, olağan kongrenin 21 Ocak'ta yapılacağını ifade etti.
İlçe Başkanı Tığlı, yaptığı açıklamada kongre tarihine kadar parti içinde hiç bir bölünmenin olmayacağını belirtti. Kongre tarihi öncesi AK Parti iktidarını istemeyen güçlerin partileri üzerinde lobicilik faaliyetinde bulunduğunu savunan Tığlı, birilerinin kongre öncesi AK Parti'de bölünme parçalanma olacağı sözleri ile parti üzerinde toplum mühendisliği yapmaya çalıştığını kaydetti.
Tığlı, bu tür sözlerin, 12 Haziran seçimleri sonrası AK Parti'nin Manavgat'ta birinci olmasını hazmedemeyen güçler tarafından bilinçli bir şekilde yayıldığını iddia etti. Tığlı, "AK Parti'de hiç bir zaman bölünme ve parçalanma olmayacaktır. Kamuoyunda AK Parti'de bölünme olacak söylentileri gerçek dışıdır. AK Parti'de parti içinde iktidar olma değil, halka hizmet anlayışı vardır. 12 Haziran seçimlerinde AK Parti Manavgat'ta birinci olunca birilerini rahatsız etti. Partimiz birinci gelerek önümüzdeki yerel seçimde Manavgat Belediyesi'ni alabileceğini gösterdi." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz