Tikbaş; “baskı Var”

Önümüzdeki pazartesi olağan genel kurulunun ikincisi yapılacak olan Aydınspor 1923’te kamuoyunda adaylığını açıklayan Süha Bayırlı’nın...

Önümüzdeki pazartesi olağan genel kurulunun ikincisi yapılacak olan Aydınspor 1923’te kamuoyunda adaylığını açıklayan Süha Bayırlı’nın camiada dışında dolaşan isim olan Abdürahim Tikbaş, kendisine iş ve spor dünyasından aday olması yönünde ciddi baskı olduğunu belirtti..

Kendisinin aday olmak gibi bir düşüncesi olmadığını, ancak Aydın’daki iş ve spor dünyasından büyük baskı gördüğünü belirten Tikbaş, “Benim şu an için aday olmak gibi bir düşüncem yok. Ancak gerek spor, gerekse iş dünyasından arayan, soran insanlar var. Geçmişte yöneticilik yaptığım arkadaşlarım da arıyorlar. Ben Aydınspor’un top toplayıcılığından geldim. Her zaman kalbimdeki yeri ayrı. Şu an için kesin bir durum yok. Bunu kamuoyunun aydınlanması için açıklamak istiyorum” dedi.

Reklam
Reklam

TİKBAŞ AKŞİT DÖNEMİNDE LİSTEDEYDİ

2000’li yılların başında ve ortasında çeşitli döneminde Aydınspor’da görev alan Abdürahim Tikbaş, geçen sezonun başında Aydınspor 1923’te Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Hulisi Akşit’in oluşturduğu yönetimde başkan yardımcısı olarak görev yapmıştı. Geçen sezonun devre arasında ise Akşit’in istifasının ardından yöneticilerden Bedri Kışkır, Nuri Tuncal, Taylan Kozacıoğlu ile birlikte istifa etmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: