Tıklamadan tatile çıkmayın

Yurtdışına tatile gidecek olanalara ayrıntılı bilgiler veren www.onlinetatilrehberi.com tatil portalı Digital Graphics tarafından yayına alındı.

Türkiye'de ilk defa, yurtdışı tatil merkezleri hakkında detaylı Türkçe bilgi veren bir site yayına girdi. Site bilgilerin yanısıra, üyelerin yorum, fotoğraf ve videolarını paylaşabildiği, birbiriyle mesajlaşabildiği bir platform sunuyor.

Sitenin içeriği benzerlerine göre oldukça geniş. Onlarca ülke ve şehir hakkında kalınabilecek otellerden restoranlara, 14 günlük hava tahminlerinden şehirlerin metro haritalarına gezilecek görülecek yerlerden ortalama taksi ücretlerine bilgiler mevcut. Üyelerin de katılımı ile oluşan binlerce fotoğraflık bir kaynağa siteden ulaşabiliyorsunuz. Faydalı bilgiler bölümünde ise yurtdışına tatile gidecek olanların tüm gereksinimleri düşünülmüş ve ayrıntılı şekilde içerik oluşturulmuş. Dünyada yapılan tüm festivallerin ayrıntılı bilgilerini bile bu sitede bulmanız mümkün.

Reklam
Reklam

Bunca anahtar bilginin yanısıra ziyaretçilerin üye olup siteye sağladıkları katılım da siteye ayrı bir zenginlik veriyor. Üyeler siteye gezdikleri yerler hakkında yorumlarını, fotoğraflarını ve videolarını çok kolay bir şekilde ekleyebiliyorlar. Ayrıca gittikleri ve gitmek istedikleri yerleri, tatil alışkanlıklarını ve daha bir çok bilgiyi kendi profil sayfalarında paylaşıyorlar.

Yurtdışına tatile yada iş gezisine çıkıyorsanız çok faydalı olabilecek bir tatil portalı.