TikTok'un yeni akımı! Markete gidip bebek ürünlerinin içine para sakladı... "Bulan yaşadı"

TikTok kullanıcısı Danaesha Gonzalez , Eylül ayının başlarında bir süpermarkette alışveriş yaparken bebek reyonunda lüks bir çantayla karşılaştı. Bebek ürünlerinin pahalılığı karşısında şaşkına dönen kullanıcı TikTok'ta ilginç bir akım başlattı. Bu akıma göre markete gelen kullanıcılar bebek reyonundaki ürünlerin içine nakit para saklamaya başladı. Akım hızla büyürken TikTok kullanıcıları akıma dahil olduklarını gösteren videoları peşi sıra yayınlamaya başladı.

TikTok'ta geçtiğimiz aylarda bebek ürünlerinin pahalılığı karşısında şaşıran bir kullanıcı, "she deserved the purse (Çantayı hak etti)" akımını başlattı. Bu trendin temeli aslında bebek reyonunda lüks bir çantayı gören bir annenin hareketiyle başladı. TikTok kullanıcılarının büyük bir bölümü marketlere giderek rastgele bir şekilde bebek ürünlerinin içine nakit para saklamaya başladı.

TikTok'ta paylaşılan görüntülerde bebek maması kapaklarının altına, bebek bezi kutularına ve hemen hemen ağzı açık olan her şeye nakit para ve hediye çeki koymaya başladı. Yurt dışında kısa sürede viral olan akım Türk kullanıcılarının da ilgisini çekti.

Reklam
Reklam

Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Biz de olsa parayı bulamazlar" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Ne kadar tatlı bir hareket! Bebeklere destek olmak harika." yorumunda bulundu. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Bulan yaşadı" yorumunu yaptı.

Anahtar Kelimeler: