Tılfındır yıldızları destek bekliyor

Onlar kendilerine “Tılfındır Yıldızları” diyor. Destek çıkanları olmadığı için şimdilik parklarda çalıp söylüyorlar…

Mehmet, Nuri, Fuat, Reşit, Osman ve belki de Yasin. Onlar kendilerine “Tılfındır Yıldızları” diyor. Destek çıkanları olmadığı için şimdilik parklarda çalıp söylüyorlar…

Şanlıurfa’nın Kızılıkoyun Mahallesi’nde bulunan Tılfındır Tepesi’nde akşam saatlerinde buluşarak prova yapan gençler keşfedilmeyi bekliyor.

İçlerinden kimi rap söylüyor, kimi uzun hava kimi ise Türkü seslendiriyor. Hepsinin ortak noktası bedenlerinde müzik geni bulunması. En ufak bir tıkırtıya bile ritim uydurabiliyorlar. Gençler, “Bizler şimdilik parklarda ücretsiz çalıyoruz. Bizlere destek çıkılırsa konuk evlerinde veya sıra gecelerinde çalmak istiyoruz. Bu yeteneğimizi daha geniş kitlelere duyurmak istiyoruz. Amacımız bir yerlere varmak” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Şu günlerde gençler kendilerini keşfedecek organizatörü Tılfındır Tepesi’nde bekliyor. Akşam saatlerinde burada buluşan gençler hem kendileri hem de hayranları için çalıp-söylüyor. Eğlenirken eğlendiriyorlar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz