Tillo'da Asker Ve Öğrenciler Çöp Topladı

SİİRT (AA) - Jandarma Teşkilatı'nın 175. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Tillo Kaymakamlığı öncülüğünde çöp toplama etkinliği düzenlendi.

Jandarma Teşkilatı'nın 175. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Tillo Kaymakamlığı öncülüğünde çöp toplama etkinliği düzenlendi. Kaletül Üstad tepesinde Jandarma öğrencilerle birlikte çöp topladı. Çöp toplama etkinliğine ilçe Kaymakamı Ceyhun Dilşad Taşkın, Jandarma Yüzbaşı Yavuz Keçeci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sedat Özvural, İbrahim Hakkı Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri katıldı. Kaymakam Taşkın, vatandaş, öğretmen, öğrenci, asker ve korucuların katılımı ile çevre bilinci için Kaletül Üstat tepesinde buluştuklarını söyledi. Kalede bulunan çöpleri toplayarak çevrenin temizlendiğini belirten Taşkın, "Amacımız öğrencilerimizde çevre duyarlılığını ve bu bilinci normal hayata uygulamalarını sağlamaktır. Bu nedenle buluşmaya vesile olan Tillo Jandarma personeline teşekkür ediyorum. Teşkilatın 175. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Piknik havasında gerçekleştirdiğimiz etkinlikte vatandaşların çevreye attıkları çöpleri öğrencilerimiz ve askerimizle birlikte topladık. Aileleriyle bu alana gelen öğrencilerimizin artık ne kendileri nede başkaların çöp atmasına müsaade etmeyecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: