TİM'den SANKO Şirketlerine Ihracat Ödülü

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Sanko Dış Ticaret A.Ş.'ye tekstil ve hammaddeleri ihracatında Türkiye üçüncülüğü plaketi verdi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Sanko Dış Ticaret A.Ş.'ye tekstil ve hammaddeleri ihracatında Türkiye üçüncülüğü plaketi verdi.

SANKO Holding'den yapılan açıklamaya göre, TİM tarafından Rixos Otel'de düzenlenen "2011 Türkiye İhracat Şampiyonları Ödül Töreni", Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımı ile yapıldı.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Sanko Dış Ticaret A.Ş.'nin ödülünü, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi'den aldı.

Reklam
Reklam

Bu arada, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığınca açıklanan "2011 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi" rekortmenleri listelerine Konukoğlu Ailesi ve SANKO şirketleri damgasını vurdu.

Gelir Vergisi rekortmenleri listesinde, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zekeriye Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih, Hakan, Cengiz ve Sami Konukoğlu ilk 7'de, Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Konukoğlu ise 42. sırada yer aldı.

Kurumlar Vergisi'nde ise Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş. 1., Sanko Pazarlama İthalat İhracat A.Ş. 4., Gaziantep Ytong Sanayi A.Ş. 11., Temko İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. 21. ve Sanko Dış Ticaret A.Ş. ise 47. sıradan listeye girdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: