Timsah Avcısı Steve Irwin'in Kızı Büyüdü! Bindi Irwin, 8 Yıl Önce Hayata Veda Eden Babasının İzinden Gidiyor

ve hatta çok yakında kendi sunduğu belgeseli de geliyor!

Steve Irwin, bir jenerasyonu vahşi doğa ile tanıştıran adamdı. Belgesellerde denk gelir, ''Vay be adam neler yapıyor!'' diye düşünürdük...

Doğa adamının televizyon dizisi Timsah Avcısı (Crocodile Hunter), 137 ülkede yayınlanıyor ve 500 milyon kişi tarafından izleniyordu... Öyle de fenomen bir adamdı Avustralyalı belgeselci.Nasıl fenomen olmasın ki zaten? Yılanla olan ilişkisine bakar mısınız?

1991'de Avustralya'daki Reptile & Fauna Park'ı ailesinden devralmış, ismini Avustralya Hayvanat Bahçesi'ne çevirmişti... Eşi Terri ile birlikte bu hayvanat bahçesini işletmekte, bir yandan da televizyon programı ile vahşi hayatı tüm dünyaya seyrettirmekteydi.

Reklam
Reklam

Televizyon programında da gördüğümüz gibi, timsah, yılan ve diğer sürüngenlerin yakalanmasında ve taşınmasında büyük bir uzmandı.Eşi Terri de, kendisi de tam bir doğa aşığıydı :)

Çiftimiz doğaya o kadar aşıklardı ki, küçük kızları Bindi de henüz bebekken kendini vahşi hayatın içinde buldu :)

Sonra sonra, Bindi bir röportajında bu durumdan şu şekilde bahsedecekti; ''3 yaşıma kadar, her gün hayvanat bahçesine gittiğimizi sanıyordum. Aslında hayvanların içinde, onlarla birlikte yaşadığımızı farketmem biraz zaman almıştı...''Steve Irwin, 2006 yılında talihsiz bir kaza sonucu hayata veda etti.

Aslında zehirli vatozların üzerinde yüzersen, onların seni sokması çok da talihsiz olarak adlandırılamaz...

Reklam
Reklam

Ama bu konuların uzmanı olan Steve Irwin mevzu bahis olunca, hiç kimse böyle bir ölümü beklemiyordu elbette. Babasının trajik ölümü esnasında, Bindi Irwin henüz 8 yaşındaydı :(

O yaşına kadar o kadar fazla vahşi hayvanla muhatap olmuştu, onlarla o kadar iç içe yaşamıştı ki, Bindi Irwin'i vahşi doğadan babasının ölümü dahi koparamadı.

Aksine, babasının mirasını devam ettirme konusunda daha da kararlı hale geldi Bindi.

Bindi Irwin şu anda 17 yaşında... Kocaman kız oldu yani :)
Babasının açtığı Avustralya Hayvanat Bahçesi'nde kendi televizyon şovuna hazırlanmakta!Belgeselin adı da gülümsetiyor hani... ''Orman Kızı Bindi'' :)

Babasının hayvanlara değer verdiğini, onlara öyle davrandığını her fırsatta belirten Bindi Irwin'in, Instagram'da şimdiden 220.000'in üzerinde takipçisi var!

Şu resimden sonra nasıl olmasın ki zaten :)

Reklam
Reklam

...ve evet. Bindi Irwin'in de timsahlarla arası iyi ;)

Küçük hanımın Instagram hesabı, @bindisueirwin ...