Timsah, Dany ve Aydın'a talip!

Timsah, transferde atağa kalktı. Dany için sarıkırmızılı kulübe resmi teklif yapacak olan Bursa, boştaki Aydın Yılmaz konusunda da temaslarını hızlandırdı.

Erkan Körüstan başkanlık görevine geldikten sonra çalışmalarını hızlandıran Bursaspor’da, transfer rotası netlik kazanmaya başladı. Şampiyonluğu kovalayacak bir takım oluşturmak isteyen yeşilbeyazlılar, Galatasaraylı iki yıldızın peşinde. Teknik direktör Hikmet Karaman, Gaziantepspor’dan öğrencisi olan Dany’nin kadroya katılmasını istiyor.

Kamerunlu stoper ile Timsah savunmadaki sorunu çözmek amacında. Galatasaray’da yabancı konusunda sıkıntı yaşanıyor ve Chedjou alındıktan sonra Dany’nin 11’de oynama ihtimali de oldukça azaldı. Bursa, kiralık formülüne dahi sıcak bakıyor. Bu konuda Cimbom’a resmi teklif yapılacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

1 Temmuz’a kadar bitecek
Yeşilbeyazlıların hedefindeki diğer oyuncu Aydın Yılmaz… Galatasaray ile sözleşmesi sona eren ve henüz mukavelesini uzatmayan başarılı kanat oyuncusu ile Bursaspor temasta.

Kanatlardaki sıkıntıyı da Aydın ile giderecek olan Timsah, Ozan İpek, Tuncay ve Ferhat Kiraz’ın yanına önemli bir isim almış olacak. Bursaspor, 1 Temmuz’daki yurtdışı kampına kadar bu transferleri mutlaka bitirmek istiyor. (AMK)