Timsah Kupayı Müzesine Götürmek İstiyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda Nazilli Belediyespor ile eşleşen Bursaspor, geçtiğimiz sezon finalde kaybettiği kupayı bu sezon...

Ziraat Türkiye Kupası’nda Nazilli Belediyespor ile eşleşen Bursaspor, geçtiğimiz sezon finalde kaybettiği kupayı bu sezon müzesine götürmek istiyor.

Bu yıl 51.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nın 4. tur kura çekimi Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirildi. Eşleşmeler sonucu deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan Bursaspor, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile oynadığı final karşılaşmasında kaybettiği kupayı bu sezon müzesine götürmeyi hedefliyor. Bursaspor’un Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkanı ve Federasyon Temsilcisi İrfan Koç, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz sezon finalde kaybettiğimiz Ziraat Türkiye Kupası’nı bu yıl müzemize götürmek istiyoruz. Hedefimiz yine final oynamak ve kupayı almak. Kaliteli bir kadroya sahibiz. Takımımız bunu başaracak güçte. Kupadaki hiçbir rakip küçümsenemez. Her takıma karşı aynı disiplin ile mücadele edip, Süper Lig şampiyonluğumuzun ardından Türkiye Kupası’nı da müzemize götürmeyi istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

“SERİ YAKALAMAK İSTİYORUZ”

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında kendi sahalarında oynayacakları Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına da değinen Koç, “Ligin ilk yarısına kalan 6 haftada 4 karşılaşmayı taraftarımız önünde oynayacağız. Seri yakalamamız adına güzel bir avantaj. Bu avantajı iyi değerlendirerek, Mersin İdman Yurdu karşılaşması ile birlikte seri başlatmak istiyoruz. Bu süreçte yine en büyük destekçimiz büyük taraftarlarımız olacak. Ligin ilk yarısına en az puan kaybıyla girerek, iyi bir konumda bitirmeyi istiyoruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: