Timsah "şampiyon Forma" İle Sahada

Bursaspor’un, bugün Bursa Atatürk Stadı'nda oynayacağı Orduspor maçının eşgüdüm toplantısı yapıldı. Yeşil-beyazlı ekip sahaya "Şampiyon...

Bursaspor’un, bugün Bursa Atatürk Stadı'nda oynayacağı Orduspor maçının eşgüdüm toplantısı yapıldı. Yeşil-beyazlı ekip sahaya "Şampiyon Forma" ile çıkacak.

Bursa Atatürk Stadyumu toplantı salonunda, Türkiye Futbol Federasyonu temsilcisi İlhan Atadeniz başkanlığında yapılan toplantıya her iki kulübün temsilcisi, sağlık ve emniyet ekiplerinin amirleri katıldı. Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda yeşil beyazlı ekip müsabakada "Şampiyon Forması" ile mücadele edecek. Orduspor takımı ise mor beyaz çubuklu forma ile mücadele edecek.

Reklam
Reklam

Karşılaşmada 300 özel ve 218 resmi güvenlik görev yapacak. Karşılaşmayı izleyecek olan taraftarlar için stadyum kapıları saat 17.00'da açılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: