Timsah Skor Avantajını Koruyamıyor

Bursaspor, Süper Lig’in ilk 16 haftalık periyotunda öne geçtiği karşılaşmalarda yaşadığı puan kayıpları ile dikkat...

Bursaspor, Süper Lig’in ilk 16 haftalık periyotunda öne geçtiği karşılaşmalarda yaşadığı puan kayıpları ile dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip, 2-0 öne geçtiği karşılaşmadan skoru koruyamayarak, sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Timsah, Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda oynadığı Sivasspor karşılaşmasında 2 farklı öne geçmesine rağmen yine skoru koruyamayarak sahadan 2-2 eşitlikle ayrılmıştı. Yeşil-beyazlı ekip, ilk golü kaydettiği tüm karşılaşmalarda mağlubiyet yüzü görmezken, öne geçtikten sonra kalesinde gol gördüğü karşılaşmalarda ise toplam 12 puan kaybetti.

Reklam
Reklam

6 MAÇTA 12 PUAN KAYBETTİ

Spor Toto Süper Lig'de ilk 16 haftalık periyotta 23 puan toplayan yeşil-beyazlı ekipte, istikrar sorunu göze çarpıyor. Ligde geride kalan haftalarda 2 maç üst üste 3 puan sevinci yaşayamayan Timsah, ilk golü kaydettiği 9 mücadelede ise mağlubiyet yaşamadı. Sağlam'ın öğrencileri, gol perdesini açtığı Kayserispor, Trabzonspor ve Mersin İdman Yurdu mücadelelerinde kalesinde gol görmeden sahadan 3 puan ile ayrıldı. İlk golü kaydettiği ve öne geçtikten sonra kalesinde gol gördüğü Sivasspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor, Orduspor ve Eskişehirspor karşılaşmalarında ise sahadan bir puan ile ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: