Timsah, Uludağ Forması İle Sahada

Spor Toto Süper Lig’in 16. Haftası’nda oynanacak Eskişehirspor ile Bursaspor arasında yapılacak karşılaşmasının eşgüdüm toplantısı...

Spor Toto Süper Lig’in 16. Haftası’nda oynanacak Eskişehirspor ile Bursaspor arasında yapılacak karşılaşmasının eşgüdüm toplantısı yapıldı. Yeşil-beyazlı ekip karşılaşmaya Uludağ forması ile çıkacak.

Eskişehirspor ile Bursaspor bugün saat 20.00’da Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Bugün yapılan eşgüdüm toplantısında iki takımında sahada yer alacağı formalar açıklandı. Yeşil-beyazlı ekip karşılaşmaya Uludağ forması ile çıkarken, Eskişehirspor ise klasik kırmızı-siyah forması ile mücadele edecek.

Reklam
Reklam

Karşılaşmada 680 resmi ve 385 özel olmak üzere bin 65 güvenlik görev yapacak. Stadyum kapıları ise saat 18.00'da açılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: