Timsah Zorlu Viraja Giriyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, 15 günlük süreçte Kayserispor, Twente, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Twente ve...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, 15 günlük süreçte Kayserispor, Twente, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Twente ve Galatasaray olmak üzere 5 zorlu karşılaşmaya çıkacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın yoğun maç trafiğindeki en büyük kozu elindeki alternatifli kadrosu olurken, başarılı teknik adamın bu süreçte takımdaki genç oyunculara da zaman zaman şans tanıması bekleniyor.

Süper Lig’in ilk haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlıları zorlu bir maç trafiği bekliyor. 19 Ağustos’ta deplasmanda Kayserispor oynayacağı ile karşılaşma ile Süper Lig’in startını verecek olan Timsah, zorlu maç trafiğinin eşiğine de gelecek. UEFA Avrupa Ligi’nde play-off’lara kalan ve Hollanda’nın güçlü ekiplerinden Twente ile eşleşen yeşil beyazlı takım, 19 Ağustos ve 2 Eylül tarihleri arasında 15 günlük süreçte 2’si Avrupa Ligi olmak üzere 5 zorlu müsabakaya çıkacak.

Reklam
Reklam

3 MAÇ DEPLASMANDA

Kayserispor ile 19 Ağustos Pazar günü ligin ilk maçına çıkacak olan yeşil beyazlılar, ardından 23 Ağustos Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi play-off müsabakalarında eşleştiği rakibi Twente’yi sahasında ağırlayacak. 26 Ağustos tarihinde Süper Lig’in ikinci haftasında taraftarı önündeki ilk sınavını İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında verecek olan yeşil beyazlı ekip, ardından 30 Ağustos’ta Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Twente ile rövanş karşılaşmasına çıkacak. Timsah, 2 Eylül’de Süper Lig’in 3. haftasında ise deplasmanda son şampiyon Galatasaray’a konuk olacak.

SAĞLAM’IN KOZU ALTERNATİFLİ KADRO

19 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında 3 günde bir 90 dakikaya çıkacak olan yeşil beyazlıların nasıl bir performans sergileyeceği de şimdiden merakla bekleniyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın yoğun maç trafiğindeki en büyük kozu elindeki alternatifli kadrosu olurken, başarılı teknik adamın bu süreçte takımdaki genç oyunculara da zaman zaman şans tanıması bekleniyor. Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda mücadele edecek olan Timsah, bu zorlu süreçte alacağı başarılı sonuçlar ile yeni sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: