Timsah’ın 24 Maçlık Performansı

Bursaspor, bu sezon oynadığı 24 resmi karşılaşmada 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde...

Bursaspor, bu sezon oynadığı 24 resmi karşılaşmada 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti.

Yeşil-beyazlı ekip, bu sezon Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye kupası maçları dahil olmak üzere toplam 24 kez sahaya çıktı. Bu karşılaşmaların 10’unda 3 puan sevinci yaşayan Timsah, rakip fileleri 41 kez havalandırırken, kalesinde ise 25 gole engel olamadı.

41 GOL ATTI

Bu sezon çıktığı 24 müsabakanın 10’unda galibiyet sevinci yaşayan Timsah, attığı gol sayısı ile de dikkat çekti. Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’de rakip fileleri 26 kez havalandırırken, UEFA Avrupa Ligi maçlarında 7 kez gol sevinci yaşadı. Timsah, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı Nazilli Belediyespor ve Altay maçlarında ise toplam 5 gol kaydetti. Bursaspor, bu sezon oynanan tüm resmi karşılaşmalarda ise kalesinde 25 gole engel olamadı.

Reklam
Reklam

24 MAÇTA 10 GALİBİYET

Bursaspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası maçları olmak üzere toplam 24 kez sahaya çıktı. Bu karşılaşmalarda 10 kez sahadan 3 puan ile ayrılan Timsah, 9 mücadelede eşitliği bozamadı. Teknik patron Ertuğrul Sağlam’ın öğrencileri, 24 maçın 5’inde ise sahadan boynu bükük ayrıldı.

EVİNDE 12 MAÇTA 6 GALİBİYET

Bursaspor, ayrıca bu sezon taraftarı önünde oynadığı 12 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Timsah, dış sahada ise çıktığı 12 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

EN ÇOK KATKI BATALLA’DAN

Yeşil-beyazlı ekibin bu sezon oynadığı 24 resmi karşılaşmanın 22’sinde forma giyen Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla, takımın skora en fazla katkı sağlayan ismi de oldu. Yıldız oyuncu, bu sezon yeşil-beyazlı formayı giydiği 22 karşılaşmada 9 kez rakip fileleri havalandırırken, 13 golün ise asistini yaptı. Süper Lig’in asist krallığında ilk sırada bulunan Arjantinli orta saha oyuncusunu çıktığı 17 karşılaşmada attığı 6 gol ve yaptığı 2 asist ile Şilili golcü Sebastian Pinto takip etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: