Tıp Bayramında Doktor Ve Sağlık Çalışanını Darp Ettiler

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 14 Mart Tıp Bayramı, Devlet Hastanesi'nde doktor ve sağlık çalışanının darp edilmesi...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 14 Mart Tıp Bayramı, Devlet Hastanesi'nde doktor ve sağlık çalışanının darp edilmesi yüzünden buruk geçti.

Ssat 12.00 sıralarında, psikolojik problemleri olduğunu belirten E.B., muayene olmak için acil servise başvurdu. Acil servisteki doktorun muayene etmesinin ardından E.B. daha geniş bir tedavi için İnegöl Devlet Hastanesi'nin D blokunda bulunan psikiyatri polikliniğine gönderildi. Polikliniğin önünde randevulu hastalar olmasına rağmen polikliniğe direk giren şahıs, sekreter Ö.N. tarafından ikaz edildi. Uyarıları dikkate almayarak poliklinikte terör estiren şahıs, kendisini uyaran sağlık çalışanını hakaret ettikten sonra darp etti. Gvenlik görevlileri psikolojik problemi olduğunu söyleyen şahsı uzaklaştırmak istedi. Güvenlik görevlilerine de direnen şahıs, bu sırada poliklinikte görevli Psikiyatri Uzmanı Dr. Gürseli Yavaş Alpay’a da harekette bulundu.

Reklam
Reklam

Şahıs daha sonra hastaneden uzaklaştırıldı. İnegöl Devlet Hastanesi tarafından şahıs hakkında kamu davası açılacağı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: