Tıp Fakültesi’nden Ben’lere Detaylı Inceleme

Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı 'Fark et yok...

Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı 'Fark et yok et' sloganı ile ücretsiz 'ben' taraması yaptı.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı, Bursa Büyükşehir Belediyesi desteği ile Avrupa ve Türkiye'de gerçekleştirilen 'euromelanom' kampanya merkezlerinden biri olarak ücretsiz 'ben' taraması gerçekleştirdi. Bursa şehir merkezi başta olmak üzere, 15 farklı noktadaki bilbord duyuru afişleri ve kampüs içi duyuru panolarını görerek başvuru yapan 63 kişiden 59'u kampanya çerçevesinde muayene edildi.

Reklam
Reklam

Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı'nın dört poliklinik odasında Prof. Dr. Emel Bülbül Başkan, Prof. Dr. Hayriye Sarıcaoğlu, Doç. Dr. Kenan Aydoğan, Dr. Serkan Yazici ve bölüm asistanları tam muayene ve el dermoskopi ile tarama yaptı. Yapılan muayene esnasında hastalar, deri kanserlerinin belirtileri ve korunma yöntemleri hakkında bilgilendirildi. Ayrıca katılımcılara bilgilendirici el kitapçıkları dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: