Tıp Ve Biyolojide Elektro Manyetik Alan Tartışmaları

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Türk Stereoloji Derneği tarafından düzenlenen “Controversies on Electromagnetic Field in...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Türk Stereoloji Derneği tarafından düzenlenen “Controversies on Electromagnetic Field in Medicine and Biology” adlı sempozyum 17 Haziran 2013 tarihinde OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Elektromanyetik alan çalışmaları ile ilgili olarak dünyanın birçok ülkesinden ve Türkiye’den araştırıcılar bu sempozyumda buluşacak. Düzenlenen sempozyumda elektromanyetik alanın insan sağlığı üzerine olan etkilerini konu alan çalışmalardan söz edilecek.

Sempozyum, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 17 Haziran 2013 Pazartesi günü saat 08.00’de başlayacak. Düzenlenen açılış töreninde Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Türk Stereoloji Derneği Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Kaplan açılış konuşması yapacak.

Reklam
Reklam

Sempozyuma Türkiye başta olmak üzere başka Amerika, Suudi Arabistan, Hindistan, İtalya ve İngiltere’den çok sayıda araştırıcı katılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: