Tıpta Yan Dal Uzmanlık Sınavı'na Başvurular 15 Ekim'de

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2012-Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS)’na başvuruların...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2012-Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS)’na başvuruların 15 Ekim’de başlayacağını duyurdu.

ÖSYM’den yapılan yazılı açıklamaya göre, 2012-YDUS, 25 Kasım’da Ankara'da yapılacak. Sınav, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Deri ve Zührevi Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Halk Sağlığı, İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp ve Damar Cerrahisi, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Radyoloji, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Tıbbi Mikrobiyoloji, Tıbbi Patoloji, Üroloji ana bilim dallarında yapılacak.

Reklam
Reklam

Sınava başvurular 15–23 Ekim tarihlerinde alınacak. Başvurma, sınavın uygulanması ve değerlendirilmesi ile yerleştirme işlemlerine ilişkin bilgiler, 2012-YDUS Kılavuzu'nda yer alacak. Kılavuz dağıtımı yapılmayacak. Adaylar, Kılavuz ile başvuru merkezleri bilgilerine, sınava başvuru süresi içerisinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: