Tır Devrildi, İzmir-Manisa Yolu Kapandı (4)

İZMİR'İN YÜKSEKLERİ DOĞU BÖLGESİ GİBİ İzmir'i etkisi altına alan kar yağışı, kente ve Bornova'ya girişi sağlayan Sabuncubeli Geçidi'nin de sabah saatlerinden itibaren aralıklarla

İZMİR'İN YÜKSEKLERİ DOĞU BÖLGESİ GİBİ
İzmir'i etkisi altına alan kar yağışı, kente ve Bornova'ya girişi sağlayan Sabuncubeli Geçidi'nin de sabah saatlerinden itibaren aralıklarla kapanmasına neden oldu. Bornova'nın özellikle bu hat üzerindeki Beşyol, Kurudere, Sarnıç, Yaka, Çiçekli ve Karaçam mahallelerine ulaşımda da güçlükler yaşandı. Kar, İlçenin yüksek kesimlerinden biri olan Evka-4 yolunda da etkili oldu.
Meteorolojik tahminleri dikkate alarak bir gün öncesinden kar temizleme ve tuzlama araçlarını bölgeye gönderen İzmir Büyükşehir ve Bornova Belediyeleri, hava şartlarının elverdiği ölçülerde çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşımın güçlükle sağlanabildiği mahallelerden durumu acil olan hastalar Bornova Belediyesi'nin imkanlarıyla sağlık kuruluşlarına ulaştırıldı.
Özellikle yüksek kesimlerdeki mahallelerin yollarının açık ve güvenli kalması için yoğun bir çaba harcadıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Belediyemizin tüm imkanlarını kullanıyoruz. Vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: