TIR ile ticari otomobil çarpıştı: 4 ölü, 1 yaralı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı Büyükyoncalı beldesinde, kum yüklü TIR’la çarpışan küçük ticari aracın içindeki sürücü...

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı Büyükyoncalı beldesinde, kum yüklü TIR’la çarpışan küçük ticari aracın içindeki sürücü dahil 4 kişi feci şekilde can verdi, bir kişi de yaralandı.

Büyükyoncalı Beldesi Yeni Mahalle'de 34 YM 0571 plakalı TIR'a, İnönü Caddesi üzerinde karşı yönden gelen Servet Abanoz yönetimindeki 59 PF 161 plakalı hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisi ile Abanoz'un aracı 50 metre sürüklendi. Kazada, araçta bulunan sürücü Servet Abanoz, Aynur Kabal, Serkan Yılmaz ve Bircan Özbahçeci olay yerinde hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Kazada hafif yaralanan TIR sürücüsü Erdoğan Altıntaş (52) ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz