Tire 1922'de 2 Imza

İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 3'üncü Ligi ekiplerinden Tire 1922, dış transferde Van Büyükşehir Belediyespor'un orta saha oyuncusu Nihat Yılmaz ve

İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 3'üncü Ligi ekiplerinden Tire 1922, dış transferde Van Büyükşehir Belediyespor'un orta saha oyuncusu Nihat Yılmaz ve Ankara Demirspor'un stoperi Hasan Akdemir ile anlaştı.
Belediye Bingölspor'da profesyonel olan 30 yaşındaki Nihat, daha önce Ankara Demirspor, Fatih Karagümrük ve Tuzlaspor'da oynadı. Kırıkkalespor'da profesyonel futbol kariyerine başlayan 27 yaşındaki Hasan ise Sandıklıspor ve Bugsaşspor kulüplerinde görev aldı.
Teknik direktörlük görevine Nihat Balan'ı getiren kırmızı beyazlı takım, iç transferde de Gökhan Erdöl ile nikah tazeledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: