Tire Belediye Başkanı Çiçek CHP'ye Katıldı

İZMİR (AA) - Demokrat Parti'den (DP) istifa eden Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve Tire Belediye Meclisi üyeleri CHP'ye katıldı.

İZMİR istifa eden Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve Tire Belediye Meclisi üyeleri CHP'ye katıldı. Partinin İzmir İl binasında gerçekleşen rozet takma töreninde konuşan Çiçek, CHP'li bir aileden geldiğini, partiye yabancı olmadığını belirtti. CHP'nin Tire'de 63 yıldır seçim kazanamadığını bildiren Çiçek, "CHP bayrağını Tire'ye dikmek bana nasip oldu" dedi. CHP'li eski bakan ve milletvekili Halil Çulhaoğlu'nun, kendinin başka partilerle de görüştüğü fakat kabul edilmediği yönündeki iddialarına değiren Çiçek, "Bunlar kesinlikle yalan. Sayın Çulhaoğlu'nu da aday adayı olmaya davet ediyorum, kendisiyle demokratik koşullarda rekabet edelim" diye konuştu. Daha önce ANAP ve DP'den belediye başkanı seçildiğini anımsatan Çiçek, "Bu sefer gerçek kimliğimle geliyorum, ölünceye kadar burada kalacağım. CHP'ye zaferler kazandırmak için geldim" ifadelerini kullandı. Tayfur Çiçek ve diğer belediye meclisi üyelerinin rozetini takan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Çiçek ve ekibinin partiye katılımlarında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "En iyi kadro ile seçimlere gidiyoruz. Geçtiğimiz haftalarda AK Parti de dahil birçok partiden bize katılım oldu. Önümüzdeki seçim İzmir'de tarihte görülmemiş bir başarı elde edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz