Tirebolu İletişim Fakültesi'nin Kurucu Kadrosu Tamamlandı

Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi'nin kurucu kadrosunun tamamlandığı bildirildi.

Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi'nin kurucu kadrosunun tamamlandığı bildirildi.

Kurucu kadro içerisinde yer alan Prof. Dr. Jale Sarmaşık ile Prof. Dr. Taner Karahasanoğlu, Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette fakülte hakkında Belediye Başkanı Takır'a bilgi veren Sarmaşık, üniversite tarafından yapılan atamalar sonucunda kendisi dışında Prof. Dr. Taner Karahasanoğlu ile Yrd. Doç. Dr. Murat Güreşçi'nin fakültenin kurucu kadrosunda yer aldıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Fakülteye öğrenci alımının yapılacağını anlatan Sarmaşık, "Şu an itibarıyla Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü ile Gazetecilik bölümleri açılacaktır. Daha sonraki yıllarda da iletişim ile ilgili diğer bölümler açılacaktır. Kurucu kadro şimdilik Tirebolu Mehmet Bayrak Yüksekokulu'nda çalışmalarına başladı. Yeni yılda da inşaatı tamamlanacak olan İletişim Fakültesi binasında çalışmalar sürdürülecektir" diye konuştu.

Belediye Başkanı Takır ise yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

Muhabir: Kadriye Aydın / Eyüp Elevülü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: