Tirebolu Kaymakamı Yaran, Göreve Başladı

Tirebolu İlçesine atanan Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, görevine başladı.

Tirebolu İlçesine atanan Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, görevine başladı.

7 Ağustos'ta yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile göreve başlayan Yaran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin, tarihi geçmişiyle Türkiye'nin köklü ilçelerinden bir olduğunu belirtti.

Yaran, insanlarla el birliği ile Tirebolu'ya hizmet edeceklerini ifade ederek, "Hizmet tek başına yapılacak iş değildir. Tüm vatandaşlarımızla birlikte bir ekip çalışması yapacağız. Bu süreçte tüm vatandaşlarımıza her konuda kapımız sonuna kadar açıktır. Hizmetlerimizi daha çok vatandaşlarımızla iç içe, diyalog halinde yürütmeye çalışacağız. Amacımız, Tirebolu'ya en güzel hizmetleri yapabilmek, bizden önce görevde bulunan meslektaşlarımızın yaptığı hizmetlerin üzerine ilave yapabilmektir" dedi.

Reklam
Reklam

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan ve Balıkesir'in Marmara ilçesinden Tirebolu'ya tayin olan Ömer Lütfi Yaran'ın, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Muhabir: Kadriye Aydın / Gülizar Şenel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: