Tirebolu Kaymakamı Yaran, İlçeye Bağlı Köy Gezilerini Sürdürüyor

Giresun’un Tirebolu ilçesine yeni atanan Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, ilçeye bağlı köy gezilerine devam ediyor.İlçeye...

Giresun’un Tirebolu ilçesine yeni atanan Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, ilçeye bağlı köy gezilerine devam ediyor.

İlçeye bağlı Yukarıboğalı, Akıncılar, Ede, Özlü, Civil ve Yalıköy köylerini ziyaret ederek, köylerin sorunlarını yerinde görüp köy muhtarları ve vatandaşlardan köylerin sorunlarını dinleyen Kaymakam Yaran, ziyaret ettiği köylerde yapılan hizmetlerle ilgili olarak köy muhtarlarından da bilgi aldı. Yaran, Tirebolu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Özel İdaresi imkanları ölçüsünde gerekli hizmetlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, köy muhtarlarının ve vatandaşların hizmet konusunda beklentilerinin hassasiyetle takip edilip karşılanarak en hızlı bir şekilde yerine getirileceğini dile getirerek gezisini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: