Tirebolu Sakarya İÖO masa tenisinde il 3'ncüsü oldu

Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen okul içi spor faaliyetleri kapsamında...

Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen okul içi spor faaliyetleri kapsamında yapılan masa tenisi yıldızlar il birinciliği müsabakaları sona erdi. 17 takımın katıldığı turnuva Giresun Fen Lisesi spor salonunda yapıldı. Müsabakalarda Tirebolu Sakarya İlköğretim Okulu il 3'ncüsü oldu.
Sebahattin Şahin ve Gülsüm Güvenç Uzun tarafından çalıştırılan takım, masa tenisi ilk tur müsabakalarında Merkez Kenan Evren İÖ, Sekü İÖ ve Şebinkarahisar YİBO’yu 3-0’la geçti. Güce YİBO ile çekişmeli geçen maçın uzatma bölümünde sayı farkıyla kaybetti. Bu sonuçlarla bir üst tura çıkan ekip, ilk maçında Espiye Şehit Hüseyin Tahmaz'ı 3-0 ve Çağrı Koleji’ni 3-2'lik skorla yendi. Final müsabakasında Bulancak Cumhuriyet'e yenilen Sakarya İlköğretim Okulu, müsabakaları il 3'ncüsü olarak tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz