Tirilye'de Kürek Sporu Heyecanı

Tirilye Yelken Kulübü, yelken dışı bir branşı daha faaliyete geçirmek için kolları sıvadı.Tirilye Yelken Kulübü...

Tirilye Yelken Kulübü, yelken dışı bir branşı daha faaliyete geçirmek için kolları sıvadı.

Tirilye Yelken Kulübü Başkanı Serkan Sorguç, Türkiye Kürek Federasyonu ve İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi’nin desteğiyle, Mudanyalı ve Tirilyeli gençlerin kürek sporuna ilgi duyması için önemli çalışmalar başlattı. Kulüp Başkanı Sorguç, 12-16 yaş grubu gençlerin yanı sıra yetişkinlerin de herhangi bir şart aranmaksızın kürek sporuna katılabileceğini kaydetti. Maksatlarının genç sporculara kürek tekniği, kondisyon çalışmaları, koşu antrenmanları ile birebir çalışmalar yaptırmak olduğunu kaydeden Sorguç, İznik’te kürek sporu antrenörü Levent Selvi ile görüştüklerin, Kumyaka, Tirilye, Narlı, Fıstıklı, Armutlu sahillerinde ölçüm yaptıklarını ve sahillerin bu spora uygun olduğunu tespit ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Sorguç, ilçe sahillerinde kürek sporunun yaygınlaştırılması için gerek federasyon, gerekse de Tirilye Belediye Başkanı Ali Turan’dan destek konusunda söz aldıklarını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: