Tır'larla 'kardeşlik Konvoyu' Oluşturdular

Tezcan SOLMAZ/ DÜZCE, Düzce'de faaliyet gösteren Divapan isimli fabrika Doğu ve Güneydoğu illerine ürün sevkiyatı yapmadan önce 'kardeşlik' mesajı verdi.

Tezcan SOLMAZ/ DÜZCE, Düzce'de faaliyet gösteren Divapan isimli fabrika Doğu ve Güneydoğu illerine ürün sevkiyatı yapmadan önce 'kardeşlik' mesajı verdi. Firmaya ait TIR'lar da 'kardeşlik konvoyu' oluşturdu. Çakırlar Mahallesi'nde bulunan fabrikanın önünde toplanan üzerlerinde 'Hepimiz Kardeşiz' yazılı pankartların bulunduğu 100 TIR şehir merkezinde tur attı. TIR'lar daha sonra fabrikaya ait ürünleri yükleyip Doğu ve Güneydoğu'daki illeri gitmek üzere yola çıktılar. Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin, "Hepimiz kardeşiz, birlik beraberlik duygularını pekiştirmek amacıyla kardeşlik konvoyu yapmak istedik. Toplu sevkiyatımız sırasında bir mesaj vermeyi amaçladık. Umarım herkes tarafından bu mesaj doğru algılanır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: