Tiryaki Agro, Anadolu’nun 'üçüncü büyük şirketi' ünvanını aldı

Tiryak Agro Gıda Sanayi, Anadolu'nun en büyük 5 şirketi arasına girdi. Türk Ekonomi Bankası’nın...

Tiryak Agro Gıda Sanayi, Anadolu'nun en büyük 5 şirketi arasına girdi.
Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) ve Ekonomist Dergisi işbirliği ile gerçekleştirilen 'Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi' araştırması sonuçlandı. İstanbul’da gerçekleştirilen törende Anadolu'nun en büyük 5 şirketi, kârını en çok artıran 5 şirket, ihracatını en çok artıran 5 şirket ve istihdamını en çok artıran 5 şirket olmak üzere 4 kategoride toplam 20 firma ödül alırken Anadolu 500'e en fazla şirket gönderen grup kategorisinde de 3 şirkete ödül verildi. Anadolunun en büyük 5 şirketi, ödüllerini, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın elinden aldı. Gaziantepli Tiryak Agro Gıda SanayiAnadolu'nun en büyük 5 şirketi arasında üçüncü sırada yer aldı. Şirket adına ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu aldı.
Ahmet Tiryakioğlu, hedeflerinin daha üst sıralara çıkmak olduğunu ifade ederek, "Sektörümüzde daha iyi noktalara gelebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız dünya liginde de önemli bir yere gelmektir. Böyle bir ödül almaktan dolayı çok mutluyuz. Bu ödülü Gaziantep ve Gaziantepliler adına olduğu gibi bizlerle birlikte aynı hedeflere yönelik çalışan iş ortaklarımız ve çalışanlarımız adına da alıyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz