Tiryaki Agro, Gazikent’in en çok vergi veren 5’inci şirketi

Tiryaki Agro, Gaziantep'te Gazikent Vergi Dairesi tarafından en çok vergi veren 5. şirket olarak belirlendi....

Tiryaki Agro, Gaziantep'te Gazikent Vergi Dairesi tarafından en çok vergi veren 5. şirket olarak belirlendi.
Tiryaki Agro Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember’den konuyla ilgili plaket aldı. Türkiye’nin lider tarım ve tedarik zinciri şirketlerinden Tiryaki Agro, Gazikent Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından, en çok vergi veren 5. şirket olarak belirlendi. 2010 yılı vergilendirme dönemi yıllık kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde 4 milyon TL tahakkuk eden vergi tutarı ile 5’inci sırada yer alan Tiryaki Agro Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, konuyla ilgili olarak Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember’den plaket aldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Tiryaki Agro Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, “Gazikent’in en çok vergi veren 5. şirketi olmamız bizi çok mutlu etti. Tiryaki firmasının temellerinin atıldığı Gaziantep iline yaptığımız yatırımlar ve desteğimiz her zaman sürecek. Gazikent Vergi Dairesi Başkanlığı'na, bizi bu plakete layık gördükleri için teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz