TISİAD, Mersin Ekonomi Platformu'nun 24'üncü Üyesi Oldu

Türkiye-Irak Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TISİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nevaf Kılıç, dernek üyeleriyle birlikte Mersin Ekonomi Platformu (MEP) dönem başkanlığına

Türkiye-Irak Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TISİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nevaf Kılıç, dernek üyeleriyle birlikte Mersin Ekonomi Platformu (MEP) dönem başkanlığına seçilen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şube Başkanı Servet Özkaya'yı ziyaret ederek, başarılar diledi.

TISİAD'tan yapılan açıklamaya göre, Özkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TISİAD heyetine, MEP'e katılımlarının onaylandığının müjdesini vererek, "Hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

TISİAD'ın, 24'üncü üye olarak MEP'in gücüne güç katacağına inandığını ifade eden Özkaya, "MEP, ülkemiz, bölgemiz, kentimiz için çalışmaktadır. TISİAD'ın da bu anlamda önemli faaliyetleri vardır. El birliğiyle sürdüreceğimiz başarılı çalışmalarla da ülkemize katkımız daha fazla olacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

TISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nevaf Kılıç da, aldıkları müjdeli habere teşekkür ederek, bu önemli ziyaretin ayrıca anlamlı hale geldiğini söyledi.

Uluslararası bir sivil toplum örgütü olan TISİAD'ın, Türkiye'nin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunma çabasında olduğunu anlatan Kılıç, "MEP ile kentimizde oluşturulan ortak akıl, ortak fikir anlayışını benimseyerek, katkımızı arttırmak istiyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: